SPILLHUSET BERGEN

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Showcase og testing av tilrettelagt gamingutstyr med Arevya

16. desember 2023 @ 13:30 - 18:00

Elisabeth Sivertsen, bedre kjent som Arevya, kommer til Spillhuset denne lørdagen for å vise frem den fantastiske verdenen av tilpasset gamingutstyr – kalt “accessible gaming equipment”. 👏👏
Med seg har hun den nyutgitte PlayStation Access Controlleren, skreddersydd for og i samarbeid med gamere med funksjonsnedsettelse! I tillegg bringer hun med seg annet accessible gaming utstyr som Xbox Adaptive Controller, Game kit og et splittet gaming-tastatur. Dette blir ikke bare en showcase, men her kan du få prøve selv!
Ta del i moroa, test utstyret, og still spørsmål om hvordan gaming kan bli mer tilgjengelig for nettopp deg!
Til vanlig jobber Elisabeth som content creator og konsulent med et brennende engasjement for at gaming skal være for alle. Med en funksjonsnedsettelse grunnet leddgikt og cerebral parese, bruker hun tilpasset gamingutstyr for å spille med føttene de dagene hendene er for vonde å bruke!
Så hva handler “gaming accessibility” egentlig om? Kort sagt dreier det seg om alt som gjør at personer kan delta i gaming på lik linje med alle andre. Dette kan oppnås gjennom tilpasset utstyr eller ved å gjøre selve spillet mer tilgjengelig.
Spennende, ikke sant? Ta turen til Spillhuset Bergen på lørdag, hopp inn i en verden av tilpasset gamingutstyr, og husk: Gaming er for ALLE! ❤️

Detaljer

Dato:
16. desember 2023
Tid
13:30 - 18:00

Sted

Spillhuset Bergen
Veiten 3
Bergen, 5012
+ Google-kart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *