SPILLHUSET BERGEN

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

UNO turnering

30. desember 2023 @ 13:00 - 18:00

Konkurrer i vår egen unike UNO-turnering og vis dine ferdigheter i dette klassiske kortspillet, men med en tvist.
For den klassiske Uno Original-delen av turneringen, vil deltakerne oppleve den tradisjonelle spenningen med å matche tall og farger, bruke spesialkort og prøve å bli kvitt kortene først.
Når dere bytter til Uno Flip, vil det legge til en ny dimensjon i turneringen. Spillet vil ha to sider: den lyse og den mørke. Den lyse siden følger de tradisjonelle Uno-reglene, mens den mørke siden utfordrer med nye spesialkort og endrede regler.
Dette vil definitivt gi spillerne en unik og spennende Uno-opplevelse, og det blir interessant å se hvordan dere tilpasser dere begge varianter under turneringen! 🃏✨
Pris: Gratis
For alle!
UNO regler:
Bunking: Tillat at samme tall legges på hverandre uten at fargen matcher, for eksempel to 7-ere uavhengig av farge.
Blokkering av +2- og +4-kort: Noen grupper tillater at hvis en spiller har et +2- eller +4-kort, kan neste spiller legge til et annet +2- eller +4-kort for å blokkere effekten. Den neste spilleren må da trekke antall kort som er oppgitt på det siste +2- eller +4-kortet lagt ned.
Siste kort-varsling: Før en spiller sier “Uno” når de har ett kort igjen, må en annen spiller påpeke det. Hvis de glemmer å si “Uno” og blir oppdaget før neste spiller starter sin tur, må de trekke to kort som straff.
Sirkulerende retning: Tillat spillere å legge ned to “Bytt retning”-kort etter hverandre for å endre retning to ganger på rad, for så å komme tilbake til den opprinnelige retningen.
Spesialkort: Du kan ikke vinne UNO med et spesialkort som siste kort

Detaljer

Dato:
30. desember 2023
Tid
13:00 - 18:00

Sted

Spillhuset Bergen
Veiten 3
Bergen, 5012
+ Google-kart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *