SPILLHUSET BERGEN

Om oss

Spillhuset Bergen

Spillhuset Bergen er en forening bestående av ildsjeler som har jobbet frem et gratis spilltilbud til unge i Bergen og omegn. Vi er lokalisert midt i Bergen sentrum!

Med nesten 1000m2 fylt med Esport, Gaming, Lego, brettspill, sjakk og mye mer er vi det største og bredeste Spillkultur tilbudet i Bergen.

I våre åpningstider er alle velkommen til å trene Esport, Game med venner, eller våre Spillverter, teste nye brettspill, tegne, perle, delta på sjakktreff, eller være med på gøye arrangement og lære noe nytt. Vi har ikke aktivitetsplikt.

Foreningen Spillhus Bergen er inspirert av initiativet Spillhuset i Bærum. I Bærum har stigmatisert ungdom endt opp med å bli verdifulle ressurser. Dette ønsker vi også å få til i Bergen.

På Spillhuset Bergen vil skoler kunne ha muligheten til å benytte seg av undervisning, foredrag, konkurranser, mm. Vennelag kan leie spillerom både kveldstid og dagtid, vi tilbyr bedriftsbesøk, utleie av rom til møter og konferanser og mye mer. Dersom du er interessert ta kontakt for mer informasjon.

BGC

Kreativ næring samlokalisert med Spillhuset Bergen.

RAIN GAMES

Bedriften Rain Games startet opp i 2010 og er et norsk spillutvikler team som holder til i Bergen. Teamet består av både lokale kunstnere og programmerere, med samme mål: å skape spill som er gøy og utfordrende.

Rain Games sitt første spill, Teslagrad, har solgt over 1,6 millioner eksemplarer over hele verden.

Les mer på rain-games.com

INKY PEN

InkyPen er en bonnet-tjeneste hvor man kan lese tegneserier og manga på Nintendo Switch. Her kan du lese et stort utvalg av tegneserier, blant annet fra store forlag som IDW, Dark Horse, Archie Comics og Valiant. InkyPen ble lansert i 2018 som en av de første på Nintendo e-shop, ikke lenge etter store aktører som Youtube og Hulu.

Selskapet er utviklet av og samarbeidet tett med Rain Games.

Les mer på inky-pen.com

Noneda

Noneda er Norges bransjeforening for spillprodusenter. Noneda jobber blandt annet for gode rammevilkår og kompetanseutvikling.

Les mer på noneda.no

Tidsreiser

Tidsreiser er en bedrift tuftet på historiekunnskap, pedagogikk og det interaktive mediet Laiv.

Les mer på tidsreiser.no

bergen tower teslagrad rain games
Nysgjerrig? Meld deg på nyhetsbrevet vårt da vel! 
* Påkrevd
Følg oss på sosiale medier