SPILLHUSET BERGEN

E-Sport lag for jenter/kvinner 14-19 år

Vi er stolt av å kunne annonsere at Spillhuset Bergen lager sitt eget jente/kvinne-lag i Valorant.

Hva er E-Sport?
E-sport er konkurranse innenfor dataspill som har tatt av de siste årene på en enorm skala. Dette har vært en veldig mannsdominert sport siden starten og Spillhuset vil bidra med veksten av kvinner innenfor e-sport og gaming. Dette gjør vi ved å øke kompetanse, bidra med lokalet, utstyr og kontakter innenfor det kvinnelige E-sport miljøet, samt å starte vårt egen jente/kvinnelag i Valorant! Dette er et lavterskel tilbud, med fokus på lagspill, samhold og inkludering.

Målet med dette prosjektet er å skape et trygt og konkuransedyktig miljø for unge kvinner som brenner for E-sport/Valorant i Bergensområdet.

Vi vil bidra med å bygge alle rammene som kreves rundt et E-sport lag. Her vil laget få muligheten til å representere Spillhuset Bergen i konkurranser vi ser passende for laget.

Vis interesse!
Tidsfrist: 15.04.23

Hvordan: send mail til hei@spillhus.no med navn, alder, discord brukernavn og tag. Ved vist interesse vil du få tilsendt informasjon om hvordan try outs vil foregå. Du forplikter deg ikke til noe på dette punktet!

Krav: du må være jente/kvinne, befinne deg i Bergensområdet, være mellom 14 og 19 år, og ha egen Valorant konto. Passer også for nybegynnere med ambisjoner om å lære mer!

Spørsmål: send oss en mail på hei@spillhus.no

Pris: Gratis!

Delta på try-outs!
Hvor: Try-outs vil foregå som en individuell utprøving på Spillhuset.

Spillhuset stiller med utstyr, coach, lagkvinne og lokalet. Sammen med deltaker finner vi et tidspunkt som passer for utprøvelsen.

Krav: Må møte på treningsøkter og konkurranse-deltagelse.

Mer informasjon ang. try-outs vil bli sendt til hver påmeldte deltaker etter at tidsfrist er gått ut.

Antall: 5 spillere vil bli valgt ut til å delta på Spillhusets første E-Sport lag!

Spørsmål sendes til hei@spillhus.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *