SPILLHUSET BERGEN

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Rollespill: Pathfinder 2nd edition

mai 2 @ 17:00 - 20:00

Rollespill-system: Pathfinder (Second Edition)
Antall spillere: 2 – 5
Generell Spilltid: Ca 3 timer
Eventyr: Menace Under Otari (fra: Pathfinder Beginner Box)
Egnet for nybegynner med Lv 1 Karakterer.
Er passende for de som er vant til tradisjonell og ellers litt annerledes fantasi bøker og fortellinger, som Lord of the Rings, Wheel of Time, Discworld eller The Name of the Wind.
—————————————————————–
Om Pathfinder:
Pathfinder (Second Edition) er et fantasi-rollespill der du forteller heroiske historier i en verden av oppdrag, magi, monstre og skatter. Valgene dine, sammen med terningkastene, avgjør hvordan deres historie utfolder seg i verden av Golarian.
(Pathfinder & D&D) – Om du er kjent med D&D, så er det greit å si at Pathfinder bruker en lignende D20-system som D&D gjør. De har lignende mekanikk til hverandre og er omtrent like lett å lære seg. Hvis du er kjent med D&D kan du allerede 80% av reglene til Pathfinder.
Men det som gjør Pathfinder mer unik fra andre rollespill, er den enormt unike verden med dypere mekanikk (som «3-Actions System», det er enkle å forstå, og veldig fleksibelt i bruk). I tillegg har du mulighet til mer interessante valg både i sosiale situasjoner og i kamp (More Classes).
——————————————-
Om Eventyret – Menace Under Otari:
Du er en vandrende eventyrer som besøker Otari, en liten by på kysten av Starstone Isle, en enorm øy som ble reist seg opp av havet av en eldgammel gud for flere tusen år siden. Otari er kjent for tømmer og fine trebåter, men det var ikke det som brakte deg hit – du kom på jakt etter eventyr!

Detaljer

Dato:
mai 2
Tid
17:00 - 20:00

Sted

Spillhuset Bergen
Veiten 3
Bergen, 5012
+ Google-kart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *